POPSTROC


Grup català de pop-rock, fundat el 1985 a Mataró per Josep Bosch (teclats), Enric Gascó (baix), David Gonzàlez (bateria), Pau Miracle (guitarra) i Jordi Lloret (veu). Tocant bàsicament temes propis, de seguida es van fer un lloc entre el món musical -i el públic- de la zona del Maresme. La seva música tenia trets distintius que la feien reconeixible: lletres que fugien de trivialitats, harmonies treballades i un so ple de matisos però contundent alhora.
Coincidint amb l'eclosió de l'anomenat "Rock Català", els Popstroc van actuar en nombrosos indrets de Catalunya, tant en solitari com compartint cartell amb les bandes de pop-rock més populars del moment. L'any 1989, per votació popular, van ser els guanyadors del concurs "Mikimoto Club", de Catalunya Ràdio, al millor grup promesa. Tot i que encara no havien editat cap disc "oficial", alguns dels seus temes - "Ella (Sóc Salvatge)", "Ja ho faré demà", "Final", "Sentiments", o la commovedora balada "Judit"- havien pràcticament esdevingut himnes per al seu creixent nombre de seguidors.
Els POPSTROC van actuar en diferents espais de ràdio i televisió del país i, finalment, l'any 1991, un primer recull de les seves millors cançons va ser publicat per la discogràfica Discmedi a l'LP titulat "Ella-Sóc Salvatge".